2021-01-15 07:48:03• hírek • Blikk.hu

Különleges dalfeldolgozással lepte meg Ákos a születésnapos Nagy Ferót – videó

Csütörtökön ünnepelte a 75. születésnapját Nagy Feró. A jeles alkalom kapcsán a magyar zenei élet színe-java egy olyan meglepetésalbummal készült, amelyen az énekes dalai, többségében Beatrice-nóták feldolgozások szerepelnek. Ákos is szerepel egy dallal a lemezen, amelyhez egy különleges szöveges videó is készült.

A Blikk is megírta, hogy Nagy Feró 75. születésnapjára közös meglepetéssel készültek a magyar zenészek: egy olyan kiadvány jelenik meg, amelyen többek közt a Republic, a Kowalsky meg a Vega, Ákos, a Tankcsapda, Bródy János és a Bagossy Brothers Company is szerepel az énekes egy-egy dalának feldolgozásával.


A felkért előadók közül Ákos a Jerikó című nótát választotta, amelyhez egy szöveges videó is készült. A dalfeldolgozás érkezését néhány napja kezdte beharangozni a Facebook-oldalán - ám hogy a meglepetés megmaradjon, nem pontosította, mire készül, a rajongók pedig hiába ötleteltek, nem jöttek rá, hogy Nagy Feró születésnapjával kapcsolatos a dolog.


Az átdolgozás azért is különleges, mert Ákos verziójában Kékkői Zalán gitározik, aki jelenleg a Beatrice tagja, ám csaknem tíz éven át játszott Ákos zenekarában. A hangfelvételek az énekes stúdiójában készültek. „Nagy Ferónak boldog 75. születésnapot és további termékeny évtizedeket kívánuk!" – üzente a Beatrice frontemberének közösségi oldalán Ákos.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.
 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: